Hizmet üretici fiyat endeksi arttı mı? Hizmet üretici fiyat endeksi arttı mı?
AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları olarak Ellerimizi semaya kaldırarak oruçlu ağızlarla  Rabbimize niyazda bulunduk. Üniak teşkilatımzın  organize ettiği büyükşehir belediyemizin sponsorluğunda
gerçekleştirdiğimiz proğramımza;
Değerli büyüklerimiz
İçişleri Komisyon Başkanımız sayın Celalettin Güvenç
Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç, ve çok değerli genç kardeşlerimizle Üniversitemizde kurduğumuz İftar Sofrasında biraya geldik.
Ramazan ayı birleşmek ve paylaşmaktır. Gençlik kolları olarak gerek merkez ilçelerimizde gerek diğer ilçelerimizde sık sık vatandaşlarımız ve genç kardeşlerimizle biraya gelip iftar sofralarına konuk oluyoruz. İftarlarımız, sahur programlarımız, Saha çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.
bu vesile ile gönül sofralarımızın birleştirip, Dostluğumuzu pekiştirip davamız peşinde daha emin adımlarla var gücümüzle koşmaya çalışıyoruz.
24 haziran'ın arefesindeyiz.
Seçim Sürecimiz Milletvekili Aday Tanıtım Toplantımızın ardından başlamış gibi görünse de Vatandaşlarımız ve genç kardeşlerimiz çok iyi bilirler ki AK Parti sürekli sahadadır.
AK Partiyi AK Parti yapan, İri Diri tutan rehavet havasına asla kapılmamasıdır. Biz de bu hareketin bu davanın Gençlik Kolları olarak, geleceği olarak durmadan, yorulmadan sürekli sahada olmaya ve gönüllere dokunmaya var gücümüzle çalışıyoruz. Ulaşmadığımız genç kardeşlerimiz kalmayana dek bu davaya yeni nefesler katmaya devam edeceğiz.
24 Haziran seçimlerinin Ülkemiz, Milletimiz ve Tüm Dünya Mazlumları için Hayırla sonuçlanmasını diliyorum.
İnşallah Rabb'imin izni Vatandaşlarımızın ve özellikle gençlerin takdiriyle seçimi güzel bir zaferle taçlandırıp Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Devlet Başkanı olarak, Kahramanmaraş'ımızda da 8 milletvekili adayımızı 8 de 8 yaparak Gazi Meclisimizde görmek bize nasip olur.
Bu vesile ile bir kez daha Tüm İslam Aleminin Ramazan-ı Şerif'ini kutluyorum
ALİ ÇAM
AK PARTİ KAHRAMANMARAŞ İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI
VakitKahramanmaraşVakti