Ayasofya'da yeni karar Ayasofya'da yeni karar

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesi Belediye Başkanı Osman Okumuş, ilçede bulunan berber ve kuaförlere sağlık ve hijyen seti dağıtımı yapıp, 22 Mayıs Berberler ve Kuaförler Gününü Kutlayarak, Ramazan Bayramını tebrik etti.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında faaliyetlerine bir süre ara veren ve 11 Mayıs’ta yeniden başlayan berber ve kuaförlere sağlıklı ve hijyenli bir şekilde çalışmaları için koruyucu siper maske, kumaş berber önlüğü, tek kullanımlık kesim önlükleri, tek kullanımlık havlular, maske ve dezenfektanlar dan oluşan sağlık ve hijyen setlerinin dağıtımını gerçekleştirdi.
22 Mayıs Berberler ve Kuaförler gününü tebrik eden Başkan Okumuş; Koronavirüs çıktığından bu zamana kadar Başkan Yardımcımız Ramazan Bozdoğan ve ekibi yoğun bir şekilde vatandaşların sağlığı açısından aralıksız dezenfektan çalışmalarını yürüttüler.
Tedbirler kapsamında daha önce iş yerlerini kapatmak zorunda kalan berber ve kuaförlerimize destek amaçlı yardımlar yapmıştık. Bugün de yine bayram öncesi kuaförlerimize ve berberlerimize dezenfektan sağlık setleri hediye ediyoruz. İş yerlerinde sağlıklı ve hijyenik bir şekilde çalışmaları için koruyucu siper maske, kumaş berber önlüğü, tek kullanımlık kesim önlükleri, tek kullanımlık havlular ve maskeler hediye ediyoruz. Bu vesile ile berber ve kuaförlerimize bayram öncesi başarılar ve bol kazançlar diliyorum, İnşallah bu süreci hep birlikte bir an önce atlatacağız, diyerek konuştu.
Berber Durdu Sürek ise Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'a teşekkür ederek; Daha önceki berberlere yapmış olduğu erzak yardımı ve şuan ki yapmış olduğu dezenfektan, tek kullanımlık havlular, önlük ve bu gibi berberlere özel sağlık seti için çok teşekkür ederiz.Kendisinden ve ekibinden Allah razı olsun.
Yaklaşık 26 yıllık Bayan kuaförü olan Şerife Uncul ise; Türkoğlu Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Virüs ülkemizde görüldüğü günden bu yana belediyemiz tarafından ücretsiz maske dağıtımları ve dezenfektan çalışmaları düzenli olarak yapıldı.Maske bulamadığımız zamanlarda Belediyemiz sürekli dağıtımlar yaptı, diyerek konuştular.