Gram altın fiyatı 9 Eylül 2019 Pazartesi günü haftaya yükselişle başlasa da 280 TL’lik direnç seviyesinin altında yer almayı sürdürüyor. Hafta başında 0,3 puanlık bir yukarı yönlü değişimin gözlendiği gram altın Merkez Bankası’nın faiz kararı öncesinde dengelenme sürecinde yer alıyor. Peki, altının gram fiyatı ne kadar oldu, çeyrek altın ve cumhuriyet altını bugün kaç TL?

Gram altın fiyatı yeni haftanın ilk gününde 277,4 TL seviyelerinde bulunuyor. Cumhuriyet altını ve çeyrek altın ise gram altına bağlı olarak değişim yaşayan ürünler içerisinde yer alıyor.

 İşte Bigpara’dan alınan son dakika verilerine piyasalardaki güncel durum…

TUS 1. dönem sınav sonuçları açıklandı mı? TUS 1. dönem sınav sonuçları açıklandı mı?
ÇEYREK ALTIN BUGÜN NE KADAR OLDU?

Piyasaların açılış gününde çeyrek altın 446 TL’den alınırken 456 TL’den satılıyor. Aynı dakikalarda ons altının fiyatı ise 1.511 dolar seviyelerinde bulunuyor.   CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?   En çok tercih edilen yatırım ürünlerinin başında gelen cumhuriyet altını ise bugün 1.847 TL’den alınıp 1.875 TL’den satışa sunuluyor.   13 Eylül 2019 Cuma günü piyasaların kapanmasıyla birlikte de altın fiyatlarında haftalık bazdaki durum netleşmiş olacak.