Balıkesir'de 4.6 büyüklüğünde deprem!

AFAD: Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde saat 23:14'te 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Öte yandan Kandilli'nin aktardığı bilgiye göre ise depremin büyüklüğü 5.0... Deprem İstanbul, Bursa ve İzmir'de de hissedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 23.14'de, Altıeylül'de 4,6 büyüklüğünde yer sarsıntısı kaydedildi. Depremin yaklaşık 7 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

Deprem; İstanbul, İzmir, Bursa, Çanakkale, Tekirdağ ve Manisa'da hissedilirken bölgede artçı depremler hala sürmeye devam ediyor. En son nerede deprem olduğu ise vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte 11 Aralık Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler verileri...

İlber Ortaylı THY uçağında rahatsızlandı İlber Ortaylı THY uçağında rahatsızlandı
Kandilli Rasathanesi ve AFAD verilerine göre Türkiye ve çevresinde meydana gelen son depremleri sizler için derledik. Dün akşam Balıkesir'de meydana gelen deprem çevre illerde hissedildi ve vatandaşlar tarafından paniğe yol açtı. Balıkesir depreminin büyüklüğünü Kandilli Rasathanesi 5.0 olarak açıklarken, AFAD ise depremin büyüklüğünü 4.6 olarak açıkladı. Depremin ardından Balıkesir Valisi'nden ve Belediye Başkanından açıklama geldi. Bakan Ersoy'dan deprem açıklaması   Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Balıkesir'de meydana gelen depremden kaynaklı şu an itibarıyla can ve mal kaybının olmadığını söyledi.   Vatandaşlar sokağa döküldü    Balıkesir'in Altıeylül ve merkezinde gerçekleşen depremler sonrası vatandaşlar sokağa döküldü. Altıeylül Belediye Başkanı'ndan açıklama   Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı bildirildi.