O LİSTEDE SURİYE BİLE VAR!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) Twitter hesabından yapılan bilgilendirmede, Sivrice ilçesinde saat 20.55'te 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem birçok ilden hissedildi. Tanınmış haber sitelerinde ve uydu üzerinden canlı yayın yapan tv kuruluşlarında depremi hisseden iller arasında Kahramanmaraş sayılmadı.

İşte Kahramanmaraş'ı yok sayan o haberlerden bazıları,

ANADOLU AJANS:

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen deprem, Adana, Hatay, Osmaniye, Tunceli, Gaziantep, Şanlıurfa ve Malatya'da da hissedildi.

İHLAS HABER AJANSI:

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem Hatay,Muş, Kilis, Sivas, Adıyaman, Malatya, Kayseri'de de hissedildi. Depremde panik olan vatandaşlar kendilerini sokağa attı. Merkez üssü Elazığ 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Hatay'ın tüm ilçelerinde hissedilen depremde vatandaşlar panikle sokaklara indi.

CNNTÜRK:

Merkez üssü Elazığ 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Hatay'ın tüm ilçelerinde hissedilen depremde vatandaşlar panikle sokaklara indi. Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen deprem, Samsun, Tokat ve Çorum'da da hissedildi.Samsun, Tokat ve Çorum'da hafif sarsıntı hisseden bazı vatandaşlar, tedbir amacıyla sokağa çıktı.Bu kentlerde deprem nedeniyle herhangi olumsuzluk bulunmadığı öğrenildi.

HÜRRİYET:

Elazığ'da 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) Twitter hesabından yapılan bilgilendirmede, Sivrice ilçesinde saat 20.55'te 6,8 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem; Elazığ Şanlıurfa, Diyarbakır Gaziantep, Hatay, Adıyaman, Tunceli, Mardin, Osmaniye ve pek çok şehirde etkisini hissettirdi. İşte, meydana gelen son dakika deprem hakkında en son bilgiler...

Emeklilikte yeni dönem sinyali! Emeklilikte yeni dönem sinyali!

MİLLİYET:

AFAD tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Elazığ Sivrice merkezli 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi." Deprem, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Ağrı, Ankara, Hatay, Irak ve Suriye'de de hissedildi.