Nefes kesen polis hırsız kovalamacası kamerada Nefes kesen polis hırsız kovalamacası kamerada
Edinilen bilgilere ve iddiaya göre gece saatlerinde Umre’den gelen ve yüksek derece ateş ile Özel M. Hastanesine getirilen yaşlı adam, hastane doktorunun ‘ korona virüsü’ olabilir demesiyle birlikte gözetim alındığı öne sürüldü. Hastanenin acil servisinin kapandığı da gelen bilgiler arasında yer alırken, yaşlı adamın korona virüsüne yakalanmadığı İl Sağlık Müdürlüğünün gönderdiği özel ekip ile öğrenildi. Yaşlı adamın gribal enfeksiyon nedeniyle hastaneye getirildiği öğrenildi. Böylece korona virüs şüphesi, asılsız çıktı.

İLGİLİ HASTANEDEN AÇIKLAMA YAPILDI

Özel Megapark Hastanesi Yönetim Kurulu tarafından sabah saatlerinde ortaya çıkan koronavirüsü iddiası ile ilgili kamuoyu açıklaması yapıldı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Hastanemize başvuran ve yapılan muayene neticesinde zatürre teşhisi koyulan hasta ile ilgili olarak kamuoyuna basın açıklaması yapma zaruret ve ihtiyacı hasıl olmuştur.  
Bahsi geçen hasta zatürreye bağlı gelişen solunum sıkıntısı nedeniyle intaniye servisi olan Necip Fazıl hastanesine sevk edilmiştir. Daha açık ifadeyle hasta şu an hastanemizde tedavi görmemektedir.
Hastanemiz kesintisiz sağlık hizmeti sunmaya devam etmekte olup hasta kabulüne devam etmektedir. Söz konusu asılsız ve mesnetsiz haberleri çıkaran, paylaşan ve halkı korku ve paniğe sevk eden kişiler ve kurumlarla ilgili gerekli bütün hukuki, idari ve cezai yollara başvurulacağını önemle belirtiriz.