Türkiye'nin nüfus ortalaması yaşlanıyor mu? Türkiye'nin nüfus ortalaması yaşlanıyor mu?
 

CHP Kahramanmaraş milletvekili Sayın Ali Öztunç, dünya koronavirüs ile mücadele de ödemede erteleme uygulaması yaparken, Kahramanmaraş’taki faturalara yapılan zammı sosyal medya hesabından gündeme getirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç Koranavirüs salgını varken AK Partili Kahramanmaraş Belediyesi'nin suya zam yaptığını söyledi.

Ali Öztunç: "Değerli Kahramanmaraşlı hemşerilerim ; yaşadığımız Coronavirüs salgını nedeniyle Türkiye’deki pek çok belediye su ücretini ödeyemeyenlere 2 ay erteleme kararı getirmiştir. Özellikle Ankara, İstanbul gibi CHP’li belediyelerin bu uygulaması halkımız tarafından da memnuniyetle karşılanmıştır. Ancak Kahramanmaraş belediyesinin bu süreçte sessizce güncelleme adı altında suya zam yapması yanlış olmuştur. Böylesi günlerde kamu kurumları halkın rahatlığı için vardır. Kahramanmaraş belediyesinin önceden de alınsa bu kararı uygulamasını kınıyorum. Seçim öncesi suda indirim sözü veren AKP’li Büyükşehir yönetimi her fırsatta su fiyatlarını arttırıyordu. Ama böylesi bir dönemden geçerken bunu yapmaları çok ayıp olmuştur. Hayrettin Güngör ve ekibini Bu yanlıştan geri dönmeye davet ediyorum." ifadelerini kullandı.