30 yıldır her Ramazan bu işi yapıyor 30 yıldır her Ramazan bu işi yapıyor

Ankara Kahve ve Çikolata Festivali 29 Ekim'de başlıyor. Festivalde kahve ve çikolata çeşitlerini tatma imkanı bulacak olan ziyaretçiler, konserler ile eğlenip, söyleşilerle kahvenin ustalarından özel teknikleri öğrenecek.

Ankara'da kahve ve çikolatanın mükemmel uyumunun bir arada görülebileceği festival, 29-31 Ekim'de ziyaretçilerini ağırlayacak.

Kahve ve Çikolata Festivali, 29-31 Ekim'de düzenlenecek. Festivalde, birbirinden özel konserler, atölyeler ve konferanslar yer alacak.

Ankara Kahve ve çikolata firmalarının ikramları ile lezzetlerini tatma imkanı bulacak davetliler, müziğe de doyacak. Festivalde, Cüneyt Tek, Taylan Ülger, Gökhan Ay ve Doğukan Arda Aydemir, Grup Pera konser verecek. Başkentliler, söyleşi ve sunumlarla kahvenin şefleri ve ustalarından özel teknikler hakkında bilgi alma fırsatı bulacak. Yüzyıllık kahveler anlatılacak Festivalde, Anadolu'nun kayıp kahveleri, Türk kahve kültürü ve geleneği, kahvenin buluş hikayesi, kahve kavurma teknikleri, 3. nesil nitelikli kahveler, kakaodan çikolataya giden yolculuk, kahve ve çikolatanın uzun yolculuğu, yüzyıllık kahve ve çeşitleri hakkında söyleşiler düzenlenecek, çikolata süsleme yarışması yapılacak. Festival, 29-31 Ekim'de saat 11.00-21.00 arasında A City Premium Outlet AVM'de ziyaretçilerini ağırlayacak.