Spor salonuna giderken ölümden döndü! Spor salonuna giderken ölümden döndü!

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde seyir halindeki bir otomobilden alevler yükseldi. Çıkan dumanları fark edip araçtan inen 4 kişilik aile ölümden döndü. Ekipler yangını kontrol altına alırken araç kullanılamaz hale geldi.

Osman Yılmaz Mahallesi Şehit  Hasan Tahsin Büyükçoban Caddesi 608/2 Sokak üzerinde Rıdvan K. isimli sürücü, eşi ve 2 çocuğuyla birlikte otomobili ile seyir halindeyken otomobilinin içinden duman çıktığını fark etti. Bunun üzerine eşini uyaran sürücü çocuklarını da alarak araçtan indi. 4 kişilik ailenin araçtan inmesinden kısa bir süre sonra otomobil alev alev yanmaya başladı.   Araç kullanılamaz hale geldi Rıdvan K. durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese itfaiye ve polis  ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan itfaiye ekipleri, otomobilin her yerini saran alevleri söndürebilmek için çalışma başlattı.  
Faciadan dönüldü
Ekiplerin yoğun çalışmalarının ardından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sırasında araçta bulunan LPG tankının patlamaması büyük bir felaketin önüne geçerken, otomobil ise tamamen kullanılamaz hale geldi. Polis ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.