Büyükşehir Belediyesinin Ramazan ayına özel olarak düzenlediği kültür ve sanat etkinlikleri devam ediyor. Programlar kapsamında, 14 Mart Cumartesi günü müzisyen Aykut Payam’ın katılımıyla özel bir dinleti gerçekleştirilecek. Ramazan Sokağı’nda düzenlenecek program saat 20.30’da başlayacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ramazan’ın manevi atmosferini şehrin dört bir yanında yaşatmak amacıyla düzenlediği etkinliklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Ramazan Sokağı’nda gerçekleştirilecek programda, müzisyen Aykut Payam sahne alacak. Tasavvuf musikisinin sevilen eserlerini seslendirecek olan sanatçı, dinleyicilere manevi yönü güçlü bir müzik akşamı sunacak.
Saat 20.30’da başlayacak programda, tasavvuf musikisinin gönüllere hitap eden seçkin eserleri icra edilecek. Ramazan ayının ruhuna uygun ezgilerin yer alacağı dinleti, katılımcılara huzur dolu ve anlamlı bir akşam yaşatacak.
Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Ramazan Sokağı’nda düzenlenecek tasavvuf musiki dinletisine tüm vatandaşların davetli olduğu belirtilerek, müzikseverlerin bu özel programda Ramazan akşamının manevi atmosferini birlikte paylaşmaya davet edildiği ifade edildi.




