Kurban Bayramı öncesinde kebabın başkenti Adana’da uzmanından uyarı geldi. Adanalı kebapçı Yaşar Aydın, "Yeni kesilen et çamur gibi cıvık olur....
İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Burcu Aydemir Efelerli, Kurban Bayramı’nda doğru bilinen yanlışlar ve sonrasında oluşabilecek rahatsızlıklardan bahsederken, öğünlerin ardından egzersiz...
Kurban Bayramı’nda kesilen etlerin sıcağı sıcağına tüketilmesinin ciddi sağlık sorunlarını beraberinde getirebileceğini, etin en az 1 gün dondurucuda bekletildikten sonra...
Kurban Bayramı öncesinde kebabın başkenti Adana’da uzmanından uyarı geldi. Adanalı kebapçı Yaşar Aydın, "Yeni kesilen et çamur gibi cıvık olur....
İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Burcu Aydemir Efelerli, Kurban Bayramı’nda doğru bilinen yanlışlar ve sonrasında oluşabilecek rahatsızlıklardan bahsederken, öğünlerin ardından egzersiz...
Kurban Bayramı’nda kesilen etlerin sıcağı sıcağına tüketilmesinin ciddi sağlık sorunlarını beraberinde getirebileceğini, etin en az 1 gün dondurucuda bekletildikten sonra...
Kurban Bayramı öncesinde kebabın başkenti Adana’da uzmanından uyarı geldi. Adanalı kebapçı Yaşar Aydın, "Yeni kesilen et çamur gibi cıvık olur....
İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Burcu Aydemir Efelerli, Kurban Bayramı’nda doğru bilinen yanlışlar ve sonrasında oluşabilecek rahatsızlıklardan bahsederken, öğünlerin ardından egzersiz...
Kurban Bayramı’nda kesilen etlerin sıcağı sıcağına tüketilmesinin ciddi sağlık sorunlarını beraberinde getirebileceğini, etin en az 1 gün dondurucuda bekletildikten sonra...