Onikişubat İlçesi Tekerek yolundaki konteyner iş yerinde bazlama gözleme yaparak ev geçimlerini sağlayan anne Fatma Özdemir ve kızı Tuğba Altınköprü, "yapamazsın" demelerine rağmen iş yerlerini açarak kadınlara örnek oldu.
Çocuklarımızı kimseye muhtaç etmiyoruz diyen 4 çocuk annesi Fatma Özdemir, kızıyla birlikte konteynerda başlamaya karar verdiklerini, sabahın erken saatlerinde açtıklarını belirterek, müşterilerin de kendilerinin de bu durumdan memnun olduklarını ifade etti.
Özdemir, alın terleri ile paralarını kazandıklarını, çocuklarını kimseye muhtaç etmediklerini ve anne-kız olarak elinden gelenleri yaptıklarını dile getirdi. "Kızımla bana yapamazsınız dediler" sözlerinin altını çizen Özdemir, kadın gücüyle bunu başardıklarını, kimseye ihtiyaç duymadıklarını ve diğer kadınların da dimdik ayakta durabileceklerini söyledi.
Tuğba Altınköprü ise, iki çocuk annesi olarak annesi ile beraber bu yola çıktıklarını, her şeyi beraber yaptıklarını beraber yürüttüklerini açıkladı.
Altınköprü, kızlarından destek görmeyen çok fazla annenin olduğunu, annelerinden de destek görmeyen bir çok çocuğun olduğunu vurgulayarak, kendi yaptıklarının çok güzel karşılandığını dile getirdi. 2 çocuğunun niyetine çıktığını belirten Altınköprü, kadınların isterse her şeyi başaracağının altını çizdi.